Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Vaučer za TriPollar radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea ili regije tela po izboru u Laser Centru Triniti za samo 400 din!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 90 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Akcija

Više pogleda

Quick Overview

Cena vaučera je 90 din za tretman TriPollar radiotalasnog lifting lica, vrata i dekoltea ili regije po izboru!

Uz Korpica vaučer cena tretmana je 400 din umesto 3500 din za TriPollar radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea ili regije tela po izboru (stomak, butine, zadnjica ili nadlaktice) sa koenzimom Q10! Laser Centar Triniti!

 

Posle višegodišnje uspešne saradnje sa lancem laser centara Triniti, složili smo se da će svaki pokušaj plaćanja direktno u salonima bez prethodnog plaćanja vaučera rezultirati trajnim blokiranjem naloga na sajtu kao i nemogućnošću korišćenja Triniti usluga u njihovim centrima izuzev po punoj ceni!

 

Neminovno proticanje vremena ne možemo zaustaviti, ali ono što možemo da učinimo je da, do određene mere, ublažimo tragove koje ono ostavlja na našem licu i telu. Kremice i tretmani lica mogu donekle uticati na sporije javljanje promena, ali kako godine prolaze, potrebna je i „jača“ nega i tretmani.

 

Tripolarni radiotalasni lifting predstavlja najsavremeniji tretman za podmlađivanje i zatezanje kože! Dejstvom radiotalasa podstiče se proizvodnja novog kolagena i elastina. Pored ovoga se aktivira i proces slobodne razmene materija koji pozitivno utiče na regeneraciju kožnih ćelija. Tretmani podmlađivanja su oslobođeni neželjenih efekata, a rezultati su jasno vidljivi: bore i pore su značajno smanjene, čvrstina i fleksibilnost kože se značajno povećava, koža deluje punije i sveže, jednostavno - mlađe. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože i godina starosti..

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čiji se proteinski lanci vremenom opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. Tripollar RTL tretmanom se zatežu kolagena vlakna koji ponovo dobijaju svoju kristalno organizovanu strukturu, a istovremeno se i fibroplasti stimulišu da proizvode više kolagena, za dugotrajan efekat zategnute i glatke kože! Tretman dovodi do poboljšanja lokalne cirkulacije i vrši eliminaciju viška tečnosti i toksina iz organizma. Koenzimom Q10 će, u kombinaciji sa TriPollar tretmanom, koža duboko apsorbovati i bore će nestajati dok se sprečava isušivanje kože.

Tretman je bezbolan i prijatan, a pogodan je za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Tretira se i opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena. Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 5-6 tretmana koji se izvode na nedelju dana.

Tretman ne izvodu ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pejsmejker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, trudnoća i dojenje.

 

Ponuda obuhvata:

 • Tripolarni Radiotalasni Lifting Lica ili jedne regije tela po izboru (stomak, butine, zadnjica ili nadlaktice) sa koenzimom Q10!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer prilikom dolaskaTrajanje: 30 minuta

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Obavezno zakazivanje unapred, na broj telefona: Beograd: 064/213-18-18, Novi Sad: 069/2034 030, Niš: 064/139 0584 
 • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme salona: radnim danima od 09:00 do 20:00h, subotom od 09:00 do 16:00h
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 01.06.2018. god
Detalji o prodavnici

Laser centar Triniti postoji od 2009 godine sa ciljem da tretmane na svetski poznatim markama aparata omogući svima kojima su ti tretmani potrebni i na taj način zaborave na depilaciju i brijanje. Nalazimo se u Beogradu,Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kruševcu. Očekujemo vas, dobrodošli!

Radno vreme

radnim danima od 12:00 do 19:00h, subotom po zakazivanju

Laser centar Triniti Beograd

Uvećaj mapu || Kako do nas?
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!