Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Pregled fizijatra specijaliste i 2 fizikalne terapije od po 30 min u Specijalističkoj ordinaciji za stopala Korekt. Rešenje za bolove i povrede.

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Regular Price: 6100 din

Special Price: 1100 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Akcija

Više pogleda

Quick Overview

Pregled fizijatra specijaliste i 2 fizikalne terapije od po 30 min u Specijalističkoj ordinaciji za stopala i fizikalnu medicinu. Rešenje za bolove i povrede.


Poznato je da su ljudi mnogo aktivniji kada dođe leto i lepo vreme, pa samim tim ima i mnogo više povreda. Najbolje i najsigurnije rešenje da se rešimo tih neprijatnih bolova jeste da se obratimo fizijatru specijalisti. Kupon je zato rešio da vas obraduje ovom sjajnom ponudom, koja pored pregleda fizijatra obuhvata i 2 fizikalne terapije. Jedinstvena prilika da po ovoj zaista extra promotivnoj ceni rešite problem koji vam se vuče već neko vreme...

Imate bolove ili povredu? Ne dozvolite da vas pobedi, nudimo Vam rešenje po pristupačnim cenama! Po ceni od samo 1100 din, sada imate mogućnost da dobijete pregled fizijatra i čak dve fizikalne terapije u trajajnju od po 30 min! Ne trpite bol i neprijatnosti, rešite problem u korenu!

Specijalistički pregled jednako je važan u dečijem uzrastu za rano otkrivanje skolioze, kifoze, probleme stopala i drugih deformiteta ali i kod odraslih.

Pored procene posture, antopometrijskih mera i analize hoda podrazumeva i proveru periferne cirkulacije, tonus i trofiku mišića, testove senzibiliteta i refleksne aktivnosti kao i mnoštvo drugih testova kako bi ustanovio:
1. Problem traumatske prirode – NAGNJEČENJE, ISTEGNUĆE ILI PUCANJE MIŠIĆA ILI LIGAMENATA; POVREDE MENISKUSA, UGANUĆE ZGLOBOVA, PRELOMI
2. Degenerativna i zapaljenska reumatološka stanja- SPONDILOZA, OSTEOPOROZA, GIHT, DISKUSHERNIJE, ARTROZE...
3. Oboljenja neurološke prirode – POLINEUROPATIJE, STANJE POSLE MOŽDANOG UDARA, RAZLIČITE POVREDE PERIFERNIH NERAVA..

Ukoliko se suočavate sa senzacijama bilo kog tipa ( TRNJENJE, PECKANJE, SLABOST, NAPETOST, BOLOVI ) u leđima, duž nogu ili ruku, lokalizovano u pojedinačnom zglobu od stopala preko kukova do ramena, fizijatar je uz Vas da odredi adekvatnu terapiju. Ordinacija fizikalne medicine Korekt će vas dočekati sa stručnim medicinskim osobljem u cilju da uz adekvatne terapije odete kuci bez bolova.
Kupovinom vaučera ostvarujete popust na pregled doktora fizijatra i 2 preporučene terapije.

U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije tri dana pre zeljenog termina na telefon +381 (0) 11 408.99.88
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Za sve dodatne informacije mozete nas pozvati
Detalji o prodavnici


Centar za stopala KOREKT je centar za prevenciju i korekciju problema sa stopalima kod dece i odraslih.

o-nama-2Nudimo  vam kompletan stručni pregled i dijagnostičku sliku stopala, širok asortiman visokokvalitetnih uložaka za obuću  i  ostalih proizvoda za brigu o stopalima renomiranih svetskih brendova, kao i izradu cipela po meri na osnovu pregleda.

Radno vreme

Radno vreme : Od ponedeljka do subote, 09-20h

Centar za stopala Korekt

Uvećaj mapu || Kako do nas?
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!