Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Novogodišnja rasprodaja kompletnog nakita!

50% popusta na sav asortiman ili poruči jedan proizvod, dobijaš drugi u istoj vrednosti gratis po tvom izboru!

(Ponuda se odnosi na nakit koji imamo na stanju)

Paraglajding Avantura! Tandem skok+snimak+razglednice od slika već od 4990din!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Regular Price: 7500 din

Special Price: 4990 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Quick Overview

 • 4990 din umesto 7500 din - Tandem skok, Video snimak i Razglednice od slika sa leta za jednu osobu!
 • 7990 din umesto 9980 din - Tandem skok, Video snimak i Razglednice od slika sa leta za dve osobe!
 • 9990 din umesto 14970 din - Tandem skok, Video snimak i Razglednice od slika sa leta za tri osobe!
 • 12000 din umesto 19960 din - Tandem skok, Video snimak i Razglednice od slika sa leta za četiri osobe!

Svima nam je ponekad prošlo kroz glavu kako bi bilo divno slobodno leteti nebom, ne u avionu, već slobodno, otvorenim nebom... Zamislite samo taj nalet adrenalina i uzbuđenje dok ste u vazduhu bez oslonca pod nogama, a ipak bezbedni - ko je probao reći će vam da nema boljeg doživljaja, naročito ako ste ljubitelj ekstremnih sportova i avantura.

Jedan od načina da uživate u letenju i da probate nešto novo je “TANDEM LET”. Tandem Let paraglajderom je bezbedan i prijatan doživljaj, alternativa za one koji žele da iskuse uzbuđenje slobodnog letenja, bez predhodnog znanja o letenju.

Letenje u tandemu, podrazumeva let putnika sa iskusnim pilotom. Putnik sedi u sedištu (sistem veza) ispred pilota, a samo poletanje i sletanje nije zahtevno, tako da svako od 8 do 88 godina može leteti. Putnik dobija kratka uputstva pre poletanja i uz obaveznu opremu (kacigu) može se prepustiti uživanju. Letovi se izvode u stabilnim i mirnim vremenskim uslovima.

Polećemo na specijalni način pomoću autovitla i do visine oda nezamislivih hiljadu metara ili sa planinskih startnih mesta.

Lokacije na kojima se najčešće leti su: Kanjiža, Subotica, Temerin, Vršac, Gučevo, Zlatibor, Niška Banja, Soko Banja, Novi Kneževac, Gornji Breg, Velebit, Berane, Pljevlja, Budva, Herceg Novi u zavisnosti od meteoroloških uslova, a vi ćete, u dogovoru sa organizatorima, moći da izaberete svoju destinaciju. Obucite se sportski i polećete posle samo nekoliko koraka i u vazduhu ste u slobodnom letu i nezboravnom iskustvu. Vaš pilot će vam pružiti bezbedan let i sletanje nazad na zemlju, Vaše je samo da se opustite i uživate.

Vreme trajanja leta zavisi od vremenskih uslova (15-20 min) i u svakom slučaju Vam obećavamo dobar provod. Lokacija se bira, po dogovoru, na mesto poletanja svako dolazi sa svojom vozilom, u planine idemo sa terenskim vozilima, taj transport se organizuje posebno ukoliko je neophodan.

Dotaknite nebo sa Aero klubom Delta!

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Informacije i rezervacije na tel: 063/ 590-823 i 064/ 556-4234 ili na mail: onodimiklos@gmail.com i pavlovivan24@gmail.com
 • Ukoliko su telefoni nedostupni verovatno se održava takmičenje u inostranstvu
 • Vaučer možete iskoristite najkasnije do 25.10.2015.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučera, vaučere nije moguće koristiti
 • Spremite se polećemo!
Detalji o prodavnici

1988 godine nekoliko pilota motornog zmajrstva poceli su formiranje kluba u okviru Narodne Tehnike. 1990godine osnivali "Aeroclub DELTA" Kanjiza. Uspeli su nabaviti motornog zmaja tipa Apolo sa Rotaxovim motorom. Saradnja je pocela sa Aeroklubom Ada a posle i sa Aeroklubom Ivan Saric Subotica, motorni zmaj i dan dans je u hangaru sportskog aerodroma Bikovo.
Od 2002godine pocelo je "free flying" sa cetiri pilota slobodno leteceg zmaja u istoj godini poceli smo letenje sa paraglajderom a startove radimo na specijalni nacin pomocu autovitla. 
Posto u Srbiji aktivno letenje na vitlom postoji samo kod nas razvili smo taj nacin letenja do perfekcije. Kada su povoljni meteo uslovi visina vitlovanja moze biti cak i nezamislivih hiljadu metara visine.
2004godine smo organizovali zajedno sa JAT klubom iz Beograda u Vrscu prvo takmicenje iz vitlovanja u podnozju vrsacke Kule. Nazalost pravac vetra ne odgovara uvek za poletanje sa brega zato iz vitlovanja to nije problem.
Redovno ucestvujemo na takmicenjima u Preciznom Sletanju Paraglajderom Ekipno smo osvojili drugo mesto u 2013g a imamo i naboljeg juniora Srbije u klubu Ivana Pavlova. Kada smo na takmicenjima tamo je skoro uvek moguce tandem letenje, kao i posmatranje samog takmicenja.
Od 2006g letimo paramotorom a u poslednje vreme i paratrajkom. Paratrajkom je isto moguce tandem letenje sto ima svoje prednosti u odnosu na slobodno-bezmotorno letenje.
Imamo tehnickih mogucnosti u zmajarstvu npr letenje sa pomocnim motorom itd.
Nasi clanovi su iz svih krajeva Srbije, u klubu imamo 55 pilota i obozavalaca slobodnog letenja i avanture.
Svake godine organizujemo ili pomazemo organizaciji po dva-tri takmicenja idemo u avanturisticko letenje najvise u Srbiju pa i u Montenegro, Madjarsku, Rumuniju, Slovacku, Hrvatsku, Tursku, Bugarsku itd...

Aeroclub DELTA

Uvećaj mapu || Kako do nas?
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Јамајка
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!