Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Osveživač i ovlaživač vazduha u obliku masline! Svako ko želi da udiše čist vazduh u kolima, sobi, kancelariji treba da ima ovaj proizvod!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 2200 din

OR
Naruči telefonom:
011/406-1052

Dostava

Više pogleda

Quick Overview

Osveživač i ovlaživač vazduha u obliku masline! Svako ko želi da udiše čist vazduh u kolima, sobi, kancelariji treba da ima ovaj proizvod!


Funkcionalan osveživač i ovlaživač vazduha - Ovaj ovlaživač za maglu je zgodan i lagan, idealan za putovanja u bilo koji životni prostor, poput kuće, kancelarije, automobila i drugog suvog okruženja. Moderan i prelepi ovlaživač u obliku maslina je najbolja dekoracija za vaš dom i radni sto.

Multifunkcionalni izbor - Kratko pritisnite za dva načina raspršivanja i dugo pritisnite za dva svetlosna režima. Ovaj ovlaživač vazduha može kontinuirano prskati 6 sati, dok se 12 sati u intervalnom spreju. Mekana LED noćna lampa koja menja boju pruža vam opuštajuću, mirnu atmosferu. Takođe možete odabrati način osvjetljenja sa jednim bijelim svjetlom na tamnom mjestu.

Tih i poboljšava kvalitet vazduha - Ovaj ovlaživač automobila/sobe je izuzetno tih kada radite, sa gotovo neprimetnim zvukom, idealan je za upotrebu kod spavanja ili na poslu. Sa do 35ml vlage na sat, mini ovlaživač daje glatku maglu za vlaženje suvog vazduha, pomaže vam da dobro dišete i navlažite suvu kožu.

Lak za korišćenje i punjenje USB-om - Sa pametnim jednim dugmetom, ovaj usb ovlaživač može biti jednostavan za kontrolu. Opremljen USB kablom, prenosni ovlaživač može da se napaja bilo kojim USB izvorima kao što su računar, energetska banka, automobil, pogodniji za upotrebu na bilo kom mestu.

Zapremina - 320ml

  • Slanje se vrši Post Expresom na kućnu adresu uz snošenje troškova od strane kupca 
  • Lično preuzimanje na adresi Ivankovacka 25/3, prvi sprat, Beograd
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 h do 18:00, subotom od 10 do 14 h 
  • Informacije na tel: 011/406-1052
  • Za kupovinu proizvoda sistem ne šalje vaučere, prilikom ličnog preuzimanja dovoljno je doneti dokaz u vidu koda upisanog na telefonu/papiru ili bilo kakav dokaz o uplati
Detalji o prodavnici

Wish Maker je web prodavnica koja se bavi prodajom i distribucijom široke palete proizvoda! Najzanimljivi gedžeti, stvari za kuću, stvari za kuhinju, home / dekor proizvodi na jednom mestu! Posetite nas!

Radnim danima od 10h do 18h Ivankovacka 25, stan 3, prvi sprat, Beograd

Radno vreme

Radnim Danima od 10h do 18h
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!