Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Načini plaćanja

Na sajtu www.korpica.rs možete koristiti četiri osnovna metoda plaćanja:

  • PostFin uplata u svim poslovnicama Pošte Srbije
  • Plaćanje platnim karticama
  • Plaćanje putem opšte uplatnice u svim bankama i poštama
  • Plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu

 

PostFin uplata

PostFin uplata može biti izvršena u bilo kojoj pošti u Srbiji, u pitanju je izuzetno brz, pouzdan i besplatan način plaćanja bez provizije specijalno za korisnike sajta korpica.rs. Sve što je potrebno učiniti je poručiti neku ponudu na sajtu korpica.rs izborom PostFin uplate, a broj koji se dobija ,  zajedno sa iznosom za uplatu treba samo izdiktirati ili dati na papiru šalterskom službeniku. Službenik pošte ukucava broj, proverava njegovu ispravnost , vrši uplatu i daje uplatiocu dokaz u vidu potvrde o uplati. Nakon  10 do 15 minuta, uplatilac na svoj e mail dobija vaučer odnosno potvrdu da je plaćanje uspešno izvršeno. Rok za plaćanje ponude je tri radna dana odnosno 72 sata. Uplate putem ove metode mogu se raditi bilo kada u radno vreme poslovnica Pošte, tako i u toku praznika, i vikenda, jer postoje dežurne pošte koje rade i tada.

Post Fin uplata može se izvršiti samo u Pošti Srbije, dok u poslovnim bankama to nije moguće.

 

Plaćanje platnim karticama

Plaćanje platnim karticama omogućeno je uz procesuiranje kompanije EMS d.o.o. , potpuno je besplatno, bez provizije, i plaća se samo onaj iznos koji je napisan na ponudi/proizvodu. Omogućeno je plaćanje svim debitnim i kreditnim VISA, Master Card i Maestro karticama. Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Plaćanje platnim karticama možete obaviti bilo kada, u bilo koje doba dana ili noći, kao i vikendima i praznicima a vaučeri odnosno potvrda o plaćanju biće dostupni već nakon nekoliko minuta.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

 

Plaćanje Uplatnicom

Plaćanje putem naloga za uplatu / opšte uplatnice može se izvršiti u svim bankama i poštama, a vaučeri su dostupni najkasnije u roku od jednog radnog dana, ukoliko je uplata izvršena ispravno. Velika je verovatnoća da će vaučeri biti dostupni i za manje vremena, ali to ne zavisi od sajta www.korpica.rs već  od “kliringa” banaka i pošti. Korpica doo vrši četiri “kliringa” u toku dana, i u potpunosti zavisi od banaka i pošti. Za plaćanje ovim metodom, dovoljno je da izabrati metod plaćanja uplatnicom, i pri dobijanju podataka, popuniti uplatnicu i uplatiti u banci ili pošti. Veoma je važno da je upisan ispravan poziv na broj, u slučaju greške, mnogo je veća verovatnoća da će i sam vaučer odnosno dokaz o kupovini kasniti. Banke i pošte će naplatiti proviziju za izvršenu uplatu a ona ne zavisi od sajta Korpica već u potpunosti od pravila, politike i cena banaka i pošti. Za plaćanje bez provizije preporučeni su drugi metodi – PostFin uplata u Pošti Srbije, kao i plaćanje online, platnim karticama.

 

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem se odnosi samo na proizvode koji se isporučuju na kućnu adresu. Prilikom preuzimanja proizvoda, kuriru Post Express službe potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena na sajtu www.korpica.rs kao i cenu poštarine koja zavisi od težine samog proizvoda koji se isporučuje. Cenovnik, tj kalkulator za plaćanje pouzećem možete videti ovde

Važno je da je neko prisutan u domaćinstvu kada se očekuje pošiljka da ista ne bi bila vraćena, jer u tom slučaju sve troškove ponovnog slanja snosi kupac. Ako se desi da niko nije kod kuće, u slučaju slanja Post Express kurirskom službom, kurir ostavlja dokument koji sadrži vreme pokušaja isporuke, kao i vreme i mesto, tj. kada i gde kupac može preuzeti svoju pošiljku. Obično se radi o vremenu od 5 radnih dana, ali je važno pročitati šta piše na samom dokumentu koji je kurir ostavio u poštanskom sandučetu prilikom pokušaja isporuke. Isporuka proizvoda kurirskom službom može se izvršiti i bez plaćanja pouzećem, tj tako što se plaćanje izvrši putem nekog drugog metoda, dok se kuriru plaća samo poštarina. Cene isporuke u tom slučaju možete videti ovde.

 

 

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!