Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Morahalom banja Erzebet za samo 9 eura !

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 190 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Više pogleda

Quick Overview

MORAHALOM - BANJA ERZEBET

 

Morahalom se nalazi na 12 km od granice sa Srbijom. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 15 zatvorenih i  7 otvorenih bazena, 11 sauna, wellness uslugama, infra-finskom saunom i povoljnim cenama cele godine dočekuje svoje goste. Alkalna termalna voda sa hidrokarbonatima i jodom stiže sa dubine od 660 metara. Temperatura vode je 39,5 stepeni Celzijusovih. Voda blagotvorno utiče na obolenja zglobova kolena i ramena, reumatska obolenja i ginekološke probleme. Aqua park pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste. U sastavu banjskog kompleksa je čarda koja nudi lokalne specijalitete.

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu u 05:30 časova I iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 06:45 časova. Dnevna vožnja preko Subotice prema mađarskoj granici. Nakon graničnih formalnosti dolazak u Morahalom. Slobodno vreme za kupanje i uživanje u banji Eržebet, Vreme predviđeno za korišćenje sadržaja u banji je oko 6-7 sati. U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

Cena aranzmana uz kupljeni vaucer iznosi 9 evra po osobi

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke.

 

Termini polaska:  23.04.2017.,         14.05.2017.,    18.06.2017.,    16.07.2017.,    13.08.2017.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:   

-prevoz autobusom na relaciji po program

-usluge vodiča tokom putovanja

-agencijske usluge

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-ulaznicu za korišćenje termalnih bazena – 2000 forinti (plaćanje vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca na graničnom prelazu ili u Beogradu u odredjenim menjačnicama)

-individualne troškove

 

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 50  plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost.

Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.

 

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Devizni deo plaćate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti nakon dobijanja vaučera
  • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: 011/ 22 870 22
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Srećan put!

 

Detalji o prodavnici

Turistička agencija Bg Turs Plus je osnovana 28.08.2013. godine u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava br. 63, prvi sprat, lok. 1.46, Tržni centar Bazar Vidikovac. Nakon više od 20 godina rada u turizmu, rešili smo da iskoristimo naše znanje u cilju zadovoljenja putnika.

U našem poslovnom prostoru se trudimo da vam pružimo najbolju uslugu, kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinju onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz uzurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima naših putovanja.
Poželeli smo da slobodno vreme koje imate, kvalitetno ispunite lepim i nezaboravnim trenucima sa neponovljivih putovanja. Naša svakodnevnica je veoma teška, i ostavlja nam prostor da pobegnemo u svet mašte na neka daleka mesta gde nas čekaju odmor i zabava... Naša misija je da vas odvedemo na ta mesta iz mašte, gde ćete upoznati nove kulture i istoriju, priuštiti sebi zabavu i neka nova poznanstva.
Iako veoma mlada agencija, Bg Turs je do sada uspešno uslužila preko 2000  zadovoljnih putnika.
Karakteriše nas efikasnost usluge u svakom od segmenata naše sve bogatije ponude. Osoposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje.
Vizija agencije nikada nije bila jasnija i pored činjenice da radimo u veoma teškim vremenima. Ona podrazumeva nekoliko strateških puteva koje ukrštene nam daju razlog da verujemo da će i godine koje su pred nama biti još uspešnije od perioda koji je za nama.
Kolektiv Bg Tursa, nakon više od 20 godina rada u turizmu, je iskusan i pouzdan organizator putovanja u zemlji I inostranstvu.
Ukoliko i malo sumnjate u sve gore navedeno, dajte nam šansu da vam pokažemo da je sa nama sve lako i dostižno, jer mi smo tu da brinemo o svemu i da vam učinimo uspomene nezaboravnim...


Srdaćan pozdrav
BG TURS

Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!