Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Manuelni tretman stopala za osobe sa dijebetesom + gratis čarape za dijabetes samo u Specijalističkoj ordinaciji za stopala Korekt!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Regular Price: 5300 din

Special Price: 2385 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Novo

Više pogleda

Quick Overview

Manuelni tretman stopala za osobe sa dijebetesom + gratis čarape za dijabetes samo u Specijalističkoj ordinaciji za stopala Korekt!


Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koju smo napravili specijalno za osobe koji se svakog dana bore sa dijabetesom. Ponuda koju ćete naći samo u Ordainaciji fizikalne medicine i rehabilitacije  KOREKT. 

 

Ordinacija fizikalne medicine KOREKT je osmislila tretman za osobe sa dijabetesom. Objedinjuje se: refleksologija, limfna drenaža, trakcija, mobilizacija zglobova i manuelna masaža.

Ordinacija KOREKT je tvorac čarapa za osobe sa dijabetesom, gde smo uz dobru praksu i stručnost, napravili posebne za ovo stanje.

 

Manuelni tretman stopala je vrlo značajan u prevenciji i početnoj fazi dijabetesnog stopala. Ima za cilj da poboljša cirkulaciju i na taj način obezbedi bolje dopremanje kiseonika, minerala, vitamina do svih ćelija u organizmu. Podstiče se bolji protok limfe, eliminisanje toksina iz organizma, poboljšava se elastičnost mišića i bolja trofika kože,kao i veća pokretljivost u zglobovima.

Čarape za osobe sa dijabetesom KOREKT su bazirane na naprednoj tehnologiji sa akcentom na ravne šavove koji sprečavaju bilo kakve iritacije i neprijatnosti. Vrlo su udobne za nošenje, ge je posebna pažnja bila na gornji deo koji ne steže. Svakodnevnim nošenjem postiže se mikrocirkulacija što je vrlo značajno za postizanje optimalne prokrvljenosti i ishrane tkiva na stopalima. Poboljšava vaskularni protok, povećanjem nivoa koncentracije kiseonika u krvi, koji utiče na smanjenje bolova i brže zarastanje rana.   Preporučuje se i kod drugih zdravstvenih problema (kardiovaskularnih neuropatije, amputacija, osetljivih stopala, svakodnevne nelagonosti,problema sa cirkulacijom).

Ne dozvolite svojim stopalima da pate i budu ugrožena,pruzite im adekvatnu negu koja im je preko potrebna, tretmanima specijalno prilagodjenim za ovo stanje i problematiku stopala.

Prepustite našem stručnom timu da brine o Vašem zdravlju.

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti do 5 vaučera
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije tri dana pre zeljenog termina na telefon +381 (0) 11 408.99.88
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Za sve dodatne informacije mozete nas pozvati
Detalji o prodavnici


Centar za stopala KOREKT je centar za prevenciju i korekciju problema sa stopalima kod dece i odraslih.

o-nama-2Nudimo  vam kompletan stručni pregled i dijagnostičku sliku stopala, širok asortiman visokokvalitetnih uložaka za obuću  i  ostalih proizvoda za brigu o stopalima renomiranih svetskih brendova, kao i izradu cipela po meri na osnovu pregleda.

Radno vreme

Radno vreme : Od ponedeljka do subote, 09-20h

Centar za stopala Korekt

Uvećaj mapu || Kako do nas?
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!