Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Magnetna potpora za kičmu i leđa+Magnetna traka za zglobove!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 1500 din

OR
Naruči telefonom:
011/406-1052

Dostava

Više pogleda

Quick Overview

Povijena leđa i nepravilno držanje izazivaju pored lošeg estetskog utiska, zdravstvene probleme i bolove. To je opšte poznata činjenica, ali, uprkos svim upozorenjima i opomenama da se ispravimo ili sedimo pravilno, mi to ne činimo. Evo savršene prilike! uz veliku uštedu!

 

Magnetna potpora za kičmu i leđa
12 pravilno raspoređenih magneta na pojasu specijalno dizajniranom za pravilno držanje vrata, ramena i kičme. 6 magneta, postavljena su duž kičmenog stuba, a drugih 6 na lumbalnom delu kičme. Kaiševi povlače ramena unazad, usled toga se i vrat postavlja u pravilan položaj, kao i kičma. Pojas je u beloj boji, univerzalnog dizajna.
Redovnim nošenjem, 4 - 8 sati dnevno, ovaj pojas sa 12 magneta vraća kičmu u pravilan položaj i ispravlja ramena. Takođe, eliminiše bol koji se javlja usled nepravilnog držanja.
Kontraindikacija: Potporu ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Pojas je prijatan za nošenje, opušta mišiće leđa, smanjuje ukočenost. Nevidljiv je ispod garderobe, jednostavno se podešava pomoću čičak trake.

 

Magnetna traka za zglobove
Ovaj proizvod ublažava osećaj neudobnosti u zglobovima, a odlikuju ga udobnost i efikasnost uticaja magneta.Udobni i nevidljivi ispod odeće, pojasevi umanjuju osećaj neprijatnosti u zglobovima pomažu da pokretljivost zgloba bude lakša i prijatnija za veću udobnost potpuno prirodno. Set pomaže pri ublažavanju osećaja neudobnosti u zglobovima. Magneti su potpuno prilagodljivi Vašem telu i nevidljivi ispod odeće. Povez pomaže kod ublažavanja osećaja neprijatnosti u zglobovima i zahvaljujući tome možete opet da se lako i slobodno krećete. Ako povremeno osećate neprijatnost u kolenu dok hodate, trčite ili plešete Magnetni pojasevi će Vam biti od velike pomoći.

 • Jedan vaučer važi za jedan proizvod
 • Lično preuzimanje na adresi Ivankovacka 25/3, prvi sprat, Beograd
 • Mogućnost slanja Post Expresom na kućnu adresu uz snošenje troškova od strane kupca 
 • Radno vreme: radnim danima od 10:00 h do 18:00 h 
 • Informacije na tel: 011/406-1052
 • Nije neophodno poneti odštampan vaučer, dovoljno je doneti upisan kod na telefonu/papiru ili prikazati vaučer na telefonu
Detalji o prodavnici

Wish Maker je web prodavnica koja se bavi prodajom i distribucijom široke palete proizvoda! Najzanimljivi gedžeti, stvari za kuću, stvari za kuhinju, home / dekor proizvodi na jednom mestu! Posetite nas!

Radno vreme

Radnim danima od 10h do 18h Ivankovacka 25/3, Beograd
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!