Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Letovanje na Siciliji za samo 329 eura!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 4080 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Quick Overview

LETOVANJE NA  SICILIJI 2017

SA POSETOM RIMU-NAPULJU I OSTRVU KAPRI

Autobusom 13 dana / 8 noćenja

SANT’ALESSIO je primamljiva turistička destinacija Sicilije, zahvaljujući šljunkovitim plažama i turističkom razvoju, kao i objekatima koji su podignuti u poslednjih nekoliko godina. Na jugu se smenjuju litice i jezera, a zaliv Salo idealno je stanište za kvalitetne ribe, naročito školjke. Grad i dalje zadržava elemente posebnog istorijskog i arhitektonskog značaja. Ali Sant' Alessio takođe ima svoje popularne legende. Najpopularnija je legenda Plutonic koja govori o blagu skrivenom pod zemljom, koje proizilazi iz postojanja pećina. Čak i piratske aktivnosti u to vreme, na ovom mestu doprinele su formiranju takvih legendi.Sa čistim i svežim morem, Sant'Alessio uticaće na kompletan doživljaj leta na ovim plažama, gde sunce peče, ali ne gori, u direktnom kontaktu sa ostacima drevne prošlosti i moderne zemlje koja teži da postane respektabilno mesto među najpoznatijim turističkim destinacijama.

MASCALI u senci  Etne, na istoku Sicilije lociran je grad Mascali, na samoj obali Jonskog mora,  na 30km od Catanie i 15km od Taormine, nudi bogat turistički sadržaj. Nadaleko poznato vino iz Mascalija takođe treba da se nađe na Vašoj „to do list“. Šarmantni Mascali će Vas razoružati i naterati da mislite o ponovnom povratku na Siciliju i njenim prelepim plažama.

NAPULJ  “Mia bella Napoli” grad koji će vam se dopasti na prvi pogled, grad pun života i smeha, jedni kažu opasan, drugi kažu čaroban, a treći citiraju onu čuvenu:” Videti Napulj i umreti”. U ovom gradu se rodila prva pizza, a davne 1889. godine kada je kraljica Margareta od Savoja posetila Napulj tadašnji čuveni pizza majstor Rafael napravio je pizzu u bojama trikolorne italijanske zastave i od tada čuvena pizza nosi naziv Margarita. U svojoj prošlosti promenio je dosta vladara: Vizantija, Lombardi, Normani, Anžujci, Španija, Burboni. Bio je glavni grad Kraljevstva Dve Sicilije, i glavni grad Napuljske kraljevine.

 

 

 PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN- BEOGRAD –  Sastanak grupe je u 16:30, polazak  u 17h sa parkinga preko puta OTC “Buvljak”(proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).  Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti..

 

2. DAN- RIM

Poslepodnevni dolazak u večni Rim,grad star 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativne šetnje”upoznajmo Rim” sa lokalnim vodičem. Noćenje.

 

3. DAN- RIM – VATIKAN

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana – . posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelanđelovo delo. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za SicilijuNoćna vožnja kroz Italiju.

 

4. DAN- SICILIJA- ST.ALESSIOS/MASCALI 

Dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim časovima. Smeštaj u  hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete... 

 

5.-10. DAN –SICILIJA

Doručak. Napuštanje hotela. U večernjim časovima polazak prema Messini – gradu koji zovu Vrata Sicilije. Po dolasku panoramsko razgledanje Messine. Natavak putovanja prema Napulju. Noćna vožnja kroz Italiju.

 

11.DAN -NAPULJ

Prepodnevni dolazak u Napulj, rodno mesto Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a.Razgledanje grada : Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I, Nacionalni areheološki muzej... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

 

12.DAN –NAPULJ-KAPRI

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet na ostrvo Kapri. Dolazak do ostrva nakon polučasovne vožnje brodom.Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište, Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile.Obilazak mesta Kapri: Mala luka, prelepe plaže, restorani… Povratak u Napulj. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

 

13. DAN- BEOGRAD – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

 

 

TERMINI:

REDOVNA CENA:

CENA UZ VAUČER

13.07. 2017 - 25.07.2017.

449

349

16.08.2017. – 28.08.2017.

449€

359€

  26.08.2017. – 07.09.2017.

449€

349€

10.09.2017. - 22.09.2017.

429€

329€

Napomena: za termin putovanja 10.09. – 22.09.2017. smeštaj grupe će biti u St. Alessiu na Siciliji.

 

Način plaćanja:

Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate.

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.

- 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 10 i 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 01.10.2017.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

 

 Popusti za decu:

 -deca do 2 god. plaćaju  samo prevoz 50eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)

- I  i II  dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe, u sobi sa roditeljima; ostvaruju po 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

- deca 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)

-Smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,

-Smeštaj na Siciliji  (6 noćenja sa doručkom u hotelu Kennedy 3*-St. Alessio /King’s house hotel 3*-Mascali u 1/2 i 1/3 sobama),

-Smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,

-Obilaske prema programu putovanja,

-Usluge licenciranog vodiča grupe,

-Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera,

-Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Fakultativne izlete i ulaznice

-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za
boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 6 € po noćenju / po
osobi po noćenju;

 - Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 2 € po noćenju / po osobi, 2,50  za boravak u hotelima sa 4* .Takse se plaćaju na recepciji hotela;

- Gradska komunalna taksa za St. Alessio/Mascali koja se plaća na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa nije uvedena; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede, putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća recepciji hotela.

- Međunarodno zdravstveno osiguranje

- Individualne troškove putnika

- Doplata za 1/1 sobu na upit

 

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 

-“Upoznajmo Rim” -cena za odrasle 15e, za decu 10e ( u cenu su uključene slušalice i lokalni vodič)

 

- Vatikanski muzeji- cena za odrasle 40e/za decu 30e ( u cenu je uračunata rezervacija, ulaznice, lokalni vodič i slušalice)

 

- Poludnevni izlet -Vulkan Etna

 Etna je najveći ( 3.340m) i jedini živi vulkan u Evropi smešten je u jugositočnom delu ostrva i predstavlja pravo čudo prirode koje ne smete propustiti da posetite dok boravite na Siciliji. Popećemo se na visinu od 1.900m i uživati u šetnji oko starih ugašenih kratera kojih ima više od 400. Postoji mogućnost individualnog odlaska na visnu od 2.900m do kratera koji je bio aktivan 2001. godine. (doplata za žičaru na licu  mesta). Cena za odrasle 25e/za decu 15e

 

 

- Poludnevni izlet- Sicilijanska sela

Poseban šarm i autentičnost ovog mediteranskog ostrva predstavljaju mesta poput: Forza d’ Agro i Savoca poznata kao mesta u kojima je sniman filmski serijal “Kum”.Obilazak katedrale Sv. Lucije, poseta etnografskom muzeju u Savoci. Cena za odrasle od 25e/deca 15 e

 

-Celodnevni  izlet - Palermo i Monreale.

Palermo, glavni grad Sicilije koji se jednostavno mora posetiti zbog svoga šarma i autentičnosti  i doživeti duh ovog mediteranskog ostrva. Putujući do Palerma i Monreala vozićemo se kroz srce Sicilije i uživati u  maslinjacima i vinogradima. U Monrealu ćemo posetiti prelepu katedralu poznatu po svojim vizantijskim mozaicima, a u kojoj su se venčavali i sahranjivali članovi normanskih kraljevskih porodica. U Palermu ćemo obići živopisne gradske trgove, katedralu, pozorište Garibaldi… ali ono što će vas ostaviti bez daha su svakako stanovnici koji u duhu prošlosti i teškog načina života su  izuzetno nasmejani i ljubazni. Cena za odrasle 45e/ za decu 25e

 

- Celodnevni  izlet- Sirakuza

 Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Obilazak grada: Arhimedov trg, ostaci grčkog pozorišta, rimskog amfiteatra Hironov oltar…  Cena za odrasle 35e/za decu 20e

 

- Poludnevni izlet- Katanija

Poseta drugom po veličini gradu Sicilije. Panoramsko razgledanje grada sa posetom katedrali i slobodnim vremenom za individualno razgledanje. Cena za odrasle je 25e/za decu 15e

 

- Celodnevni  izlet Ostrvo Kapri

Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Čuven po svojim lepotama od 19. Veka počeo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. Veka ovo ostrvo je počelo da privlači i svetski džet set.Osetite I Vi ovo čudesnp ostrvo svojim čulima… Cena za odrasle 55e/ za decu 35e

 

PROMOTIVNA CENA ZA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NA SICILIJI 130€ (NE OBUHVATA IZLETE U RIMU I IZLET NA OSTRVU KAPRI)

 

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

-Hotel Romulus 3*  www.hotelromulus.com  nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC,  TV-om , sefom, fenom, telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola..

 -Hotel Kennedy  3*www.hkennedy.it se nalazi na obali mora, na 10 km severno od Taormine. U ponudi je privatna plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Hotel ima pogled na zaliv Sant'Alesio i na zamak Saracena iz 12. veka koji se nalazi na velikom rtu. Sobe su 1/2, 1/3 opremljene TV-om, telefonom, kupatilom, sadrže fen za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

-Hotel King House 3* http://www.kingshousehotel.it/ nalazi se 200m od plaže u Mascaliju. U sklopu hotela je bazen sa upotrebom ležaljki i suncobrana za goste, restoran, bašta. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, sat tv, telefon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

-Hotel Cristina 3*  www.hotelcristinanapoli.com. nalazi  se u mirnom delu Napulja, u blizini Mostra D’oltremare izložbenog centra i u neposrednoj blizini metro stanice.Hotel poseduje 63 moderno opremljene sobe sa  televizorima, klima uredjajima, sefom i fenom za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinji.

 

 

NAPOMENE:

- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.

- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. 

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...) 

-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.

-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.

- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….

-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.

- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.

-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.

-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.

-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.

- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

               

Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE

ETA TOURS  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000001270, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd

 

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Devizni deo plaćate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti nakon dobijanja vaučera
 • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: 011/ 3285-717
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
 • Srećan put!
Detalji o prodavnici

Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima. Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti. Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim!

Radno vreme

Radnim danima od 10-18h
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!