Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Kako naručiti?

 

Registracija: Kako biste bili u mogućnosti da poručujete ponude sa našeg sajta dovoljno je da kliknete na dugme Registruj se u gornjem desnom uglu naše stranice i da popunite polja sa potrebnim podacima. Molimo Vas da dvaput proverite da li ste uneli tačnu email adresu jer će Vam na tu email adresu stizati potvrde o porudžbinama, kao i vaučeri. Registracija se obavlja radi zaštite privatnosti podataka korisnika i radi identifikacije korisnika. Kada se jednom registrujete dovoljno je da prilikom sledećeg ulaska na sajt kliknete na dugme Prijavi se i unesete Vašu email adresu i lozinku kako biste mogli da poručujete naše ponude.

Poručivanje proizvoda

Kada na sajtu pronađete proizvod koji Vam se dopada kliknite na dugme Kupi odmah kako biste završili porudžbinu i izabrali način plaćanja/preuzimanja. Kada poručujete proizvod prvo ćete dobiti opciju da birate način preuzimanja (lično, dostava na kućnu adresu i dostava na kućnu adresu uz plaćanje prilikom preuzimanja). Nakon što kliknete na dugme Nastavi dobićete polja za unos potrebnih podataka za slanje proizvoda (kada jednom unesete ove podatke oni će biti sačuvani za Vaše sledeće porudžbine). Ukoliko ste izabrali opciju ličnog preuzimanja ili dostave uz plaćanje unapred na sledećem koraku ćete izabrati način plaćanja. Poslednji korak je pregled porudžbine kada možete da pregledate poručenu količinu, kao i ukupan iznos. Na ovom koraku takođe imate polje Napomena gde možete da unesete detalje poput boje ili veličine proizvoda ili detalje o vremenu dostave.  Kada proverite sve podatke kliknite na dugme Završi porudžbinu i dobićete podatke za uplatu (ukoliko plaćate unapred) ili potvrdu porudžbine (ukoliko plaćate pouzećem).

Ukoliko ne pronađe nikoga na navedenoj adresi za dostavu kurir će u Vašem poštanskom sandučetu ostaviti izveštaj sa kojim možete da preuzmete paket u obližnjoj pošti u roku od 5 radnih dana.

Poručivanje više proizvoda odjednom

Ukoliko želite da poručite više proizvoda odjednom dovoljno je da kliknete na dugme „Dodaj u korpicu“, a zatim možete da ponovite ove korake dok sve željene proizvode ne ubacite u korpicu.  Nakon što u korpicu ubacite i poslednji proizvod proverite količine, kao i ukupan iznos. Ukoliko želite da menjate količinu proizvoda dovoljno je da izmenite broj u padajućem meniju, a zatim kliknete na dugme Osveži korpu. Ukoliko želite da izbacite neki proizvod iz korpe samo kliknite na ikonicu u obliku kante za smeće i proizvod će nestati.

Važno: Kako biste proizvod preuzeli lično dovoljno je da sa sobom ponesete dokaz o uplati ili broj porudžbine.

 

Poručivanje usluga i putovanja

Kada poručujete usluge ili putovanja preko našeg sajta kliknite na dugme Kupi odmah kako biste završili porudžbinu i izabrali način plaćanja. Kada poručujete usluge ili putovanja prvo ćete dobiti polja za unos potrebnih podataka za slanje računa (kada jednom unesete ove podatke oni će biti sačuvani za Vaše sledeće porudžbine). Kada kliknete na dugme Nastavi moći ćete da birate način plaćanja. Poslednji korak je pregled porudžbine kada možete da pregledate poručenu količinu, kao i ukupan iznos. Kada proverite sve podatke kliknite na dugme Završi porudžbinu i dobićete podatke za uplatu.

Poručivanje više usluga/putovanja odjednom

Ukoliko želite da poručite više usluga ili putovanja odjednom dovoljno je da kliknete na dugme „Dodaj u korpicu“, a zatim možete da ponovite ove korake dok sve željene usluge/putovanja ne ubacite u korpicu.  Nakon što u korpicu ubacite i poslednju ponudu proverite broj vaučera, kao i ukupan iznos. Ukoliko želite da menjate količinu poručenih usluga/putovanja dovoljno je da izmenite broj u padajućem meniju, a zatim kliknete na dugme Osveži korpu. Ukoliko želite da izbacite neku porudžbinu iz korpe samo kliknite na ikonicu u obliku kante za smeće i proizvod će nestati.

Važno: Kako biste koristili kupljenju uslugu ili putovanje dovoljno je da sa sobom ponesete odštampan vaučer koji će Vam nakon uplate biti poslat na email adresu sa kojom ste se registrovali kod nas, kao i na Vaš nalog na našem sajtu, u sekciji Moji vaučeri.

 

Važna napomena:

 U istu korpicu nije moguće zajedno ubaciti ponude koje spadaju u različite kategorije. (proizvodi, usluge i putovanja). Ukoliko pokušate da ubacite ponude iz ovih različitih kategorija na strani te ponude imaćete dugme Isprazni korpu kako biste mogli da nastavite kupovinu.

Promena broja poručenih vaučera/proizvoda

Ukoliko želite promeniti broj poručenih proizvoda ili vaučera to možete učiniti klikom na dugme Moja korpica u padajućem meniju u gornjem desnom uglu naše stranice. Nakon što promenite količinu dovoljno je da kliknete na dugme Osveži korpu, a zatim Izvrši plaćanje kako biste završili poručivanje.

 

Načini plaćanja

1.  Post Fin

Post Fin je usluga koja je oslobođena provizije kada poručujete na našem sajtu. Kada izaberete Post Fin uslugu kao način plaćanja i kada završite poručivanje dobićete Post Fin broj

koji počinje sa slovima PF i ima još 8 cifara (npr. PF01010101). Dovoljno je da zapišete ovaj broj i iznos za plaćanje i da ove podatke predate službeniku na šalteru u bilo kojoj pošti u Srbiji i Vaša uplata biće registrovana u roku od nekoliko minuta.

Za svaku porudžbinu koju napravite dobićete jedinstveni Post Fin broj.

 
2.  
Opšta uplatnica/e-banking

Kada izaberete ovaj način plaćanja dobićete potrebne podatke za uplatu nakon što završite sa poručivanjem. Svi podaci biće Vam prikazani na našoj stranici nakon što završite poručivanje i takođe će biti poslati na email koji ste registrovali na našoj stranici. Uplatu možete izvršiti u bankama ili u poštama, kao i putem elektronskog bankarstva. Vaša uplata biće registrovana u roku od 24 sata.

Za svaku porudžbinu koju napravite dobićete jedinstveni poziv na broj.


3.  
Kartica za plaćanje online

Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja sistem će Vas prebaciti na sajt eMS Services koji bezbedno obrađuje podatke sa Vaše kartice. Uplata karticom se u našem sistemu registruje nakon nekoliko minuta.

 
4.  
Dostava na kućnu adresu uz plaćanje prilikom preuzimanja – Post Express

Kada prilikom poručivanja proizvoda izaberete ovaj način plaćanja cenu proizvoda i poštarinu plaćanje gotovinom kuriru koji Vam isporuči paket. Nakon prijema porudžbine proizvodi se šalju u roku od 24 radna sata.

 

Poručivanje telefonom

Ukoliko budete imali bilo kakvih poteškoća prilikom poručivanja ponuda na raspolaganju Vam je naša korisnička podrška koja će Vam pomoći da uspešno napravite porudžbinu koju ste želeli, kao i dati odgovor na sva pitanja u vezi sa našom stranicom. Korisnička podršku možete kontaktirati putem email-a kontakt@korpica.rs ili na broj 011/4061052 radnim danima od 10 do 17h. 

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!