Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Novogodišnja rasprodaja kompletnog nakita!

50% popusta na sav asortiman ili poruči jedan proizvod, dobijaš drugi u istoj vrednosti gratis po tvom izboru!

(Ponuda se odnosi na nakit koji imamo na stanju)

Dan zaljubljenih u Pragu za samo 69 eura!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 840 din

OR
Naruči telefonom:
011/406-1052

Quick Overview

DAN ZALJUBLJENIH U ZLATNOM  PRAGU

            5 dana / 3 noći u hotelu 3* sa doručkom - autobusom

14.02. - 19.02.2017.

"Vidim veliki grad, čija će slava dodirivati zvezde... Таmо u šumama pored reke Vltave naći ćeš čoveka koji pravi kućne рrаgove (prah) i po tome grad češ nazvati Prag (Praha)..." ovakvo proročanstvo, koje je izgovoiila mitska princeza Libuše, česima je ostalo znano iz gradskih hronika u 12 veku.

Prag, prestonica Češke Republike, prostire se duž obala геке Vltave, ima 1,2 miliona stanovnika i najveći je grad Češke. Zahvaljujući bogatstvu svoje arhitekture, brojnim spomenicima i jednistvenim gradskim ambijentom, Prag je od 1992. godine na listi zaštićenih spomenika UNESCO.

 

1. DAN – BEOGRAD. Sastanak putnika u 18:30h, polazak iz Beograda u 19 h sa parkinga  u bloku 42 na Novom Beogradu, prekoputa Buvlje pijace. U Novom Sadu, ulazak putnika u 20:15h kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Novog Sada, Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa stručnim vodičem, obilazak Hradčana (kraljevog dvora), , katedrale Sv.Vida, baziliku Sv.Djordja... spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)... Razgled grada završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj. Fakultativno krstarenje rekom Vltavom. Smeštaj u hotel i odmor od puta. Noćenje.   

3. DAN PRAG-DREZDEN-PRAG. Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden uz pratnju stručnog vodiča, grad na istoku Nemačke, grad sa predivnim baroknim zdanjima: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi 5 muzeja), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje. Povratak u Prag. Noćenje

4. DAN PRAG-KARLOVE VARI-PRAG. Doručak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene ... Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Noćenje.

 5.DAN PRAG : Doručak. Napuštanje hotela. Celodnevni boravak u Pragu za uživanje u ovom gradu. Savet je da obavezno probate češko pivo.Polazak u predvečernjim časovima.                                           

 6. DAN-NOVI SAD/BEOGRAD. Planiran dolazak u Novi Sad / Beograd u  jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

                                                                         

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

  CENA ARANŽMANA  99€   CENA SNIŽENA  69 €

doplata za 1/1 sobu 40 EURA(jednokrevetna soba na upit)

 

Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /  mesta se  odredjuju prema prijavi

- smeštaj u hotelu   3* na bazi 3 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama po lokalnoj  kategorizaciji - tačan  naziv hotela će se znati 5 dana pred putovanje

- panoramsko razgledanje Praga sa  vodičem

- usluge stručnog vodča (predstavnik agencije)

- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:

- fakultativne izlete (minimum 25 osoba)

- međunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;

- ostale neimenovane individualne troškove

- ulaznice za razgledanje Praga: razgledanje Hradčana podrazumeva obilazak javnih delova gde nema ulaznica

Način plaćanja:

-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke ( bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put. Mogućnost plaćanja na više mesečnih rata do polaska.

 

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika 

-  Karlove Vari - 25 evra odrasli /15 evra deca do 12 godina
-  Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 evra deca do 12 godina

 - Krstarenje Vltavom - 10 evra odrasli/5 evra deca do 12 godina

 

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Neki od hotela sa kojima sa saradjujemo su Jasmin, Popolus, Juno,Krystal ..Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Doručak je švedski sto.Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Tačan naziv hotela će se znati 5 dana pred putovanje* Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

EA Hotel Jasmín 3* se nalazi u mirnom delu Praga i raspolaže besplatnim bežičnim internetom u čitavoj zgradi. Gosti mogu probati jela češke i internacionalne kuhinje u hotelskom restoranu. Do Starog grada može se stići javnim prevozom za 20 minuta.

Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i radio. Kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom standardna je pogodnost u svim sobama.

U hotelu Jasmín se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola. Suvenire možete kupiti u okviru objekta, a osoblje na recepciji na raspolaganju je non-stop.Do autobuske stanice Sklonjena (Skloněná) stiže se za minut vožnje. Hotel se nalazi na samo 2 stanice od arene O2, u kojoj se održavaju u kojoj se održavaju koncerti i sportski događaji. Parking u okviru objekta na raspolaganju je uz doplatu. 

www.hoteljasminprague.cz

 

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

 

NAPOMENA:

* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju putovanja.

* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.

* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl.Za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

*Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

 

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

 

Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL

Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Devizni deo plaćate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti nakon dobijanja vaučera
 • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: +381 11 407 86 36 
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
 • Srećan put!
Detalji o prodavnici

U saradnji sa velikim svetskim tour operaterima, omogućavaju Vam da sa njima između ostalog proputujete celu Evropu, otkrijete tajne centralne i južne Amerike, Afrike i Azije kao i druge egzotične destinacije. Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivaju gotovo sve veće gradove u Srbiji. Takođe svoju delatnost razvijaju i u pravcu bavljenja nekretninama u inostranstvu.  U njihovoj agenciji možete rezervisati avio karte za ceo svet i to po najpovoljnijim cenama.
Poseduju sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje učiniće Vaš odmor još prijatnijim!

Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Јамајка
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!