Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Zbog tehnickih problema 
na sajtu, moguće je poručivati 
samo putem telefona i maila
Telefon : 011 406 1052
E mail: kontakt@korpica.rs

Kontaktirajte nas

Često postavljana pitanja

Pitanje Kako da kupite ponudu?
Odgovor

Dovoljno je da se registrujete na naš sajt, a zatim da kliknete na Kupi Odmah i da uneste potrebne podatke. Nakon što kliknete ne Završi Porudžbinu Vaša porudžbina biće kreirana.

Pitanje Da li mogu poručiti više proizvoda odjednom?
Odgovor

Možete svakako. Dovoljno je samo da kliknete na Dodaj u Korpu, a zatim da nastavite kupovinu sve dok ne ubacite sve željene proizvode u korpicu. Nakon što u korpicu ubacite sve proizvode koje ste želeli kliknite na Izvrši Plaćanje kako biste završili porudžbinu.

Pitanje Izvršio/la sam uplatu. Kada ću dobiti vaučer.
Odgovor

Ako plaćanje vršite putem kartice ili Post Fin uplate, vaučeri će biti poslati u roku od nekoliko minuta na Vaš email, kao i na Vaš nalog na našem sajtu. Kod uplata putem opšte uplatnice/e-bankinga, vaučer dobijate u roku od 24 sata od trenutka uplate (ne računajući vikend).

Pitanje Da li mi treba identifikacioni dokument kada krenem da koristim vaučer?
Odgovor

Nije potrebno da nosite sa sobom nikakav dokument, jer svaki vaučer ima jedinstveni kod na osnovu kojeg ponuđač evidentira da ste koristili vaučer.

Pitanje Da li mogu da poklonim vaučer kupljen na sajtu korpica.rs?
Odgovor

Možete svakako da poklonite vaučer bilo kome, jer na njemu nisu navedeni lični podaci kupca, već samo jedinstveni kod vaučera.

Pitanje Koliko vremena imam da izvršim plaćanje nakon što napravim porudžbinu?
Odgovor

Nakon što napravite porudžbinu imate rok od 5 radnih dana da izvršite uplatu.

Pitanje Da li mogu da vratim kupljeni proizvod?
Odgovor

Proizvod možete da vratite u roku od 14 dana po preuzimanju istog, bez navođenja razloga. Proizvod treba vratiti neoštećen, u stanju u kojem je preuzet, sa svim delovima u paketu. Kako biste vratili proizvod potrebno je da kontaktirate ponuđača, a nakon toga da vratite proizvod na adresu koja je navedena u polju pošiljalac. Povraćaj sredstava biće izvršen nakon što od ponuđača dobijemo potvrdu da je proizvod vraćen. Ukoliko proizvod nije oštećen, korisnik snosi troškove vraćanja proizvoda.

Kontakt Informacije

* Obavezna polja

  • Country:
  • Босна и Херцеговина
  • Канада
  • Srbija
  • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!