Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Novogodišnja rasprodaja kompletnog nakita!

50% popusta na sav asortiman ili poruči jedan proizvod, dobijaš drugi u istoj vrednosti gratis po tvom izboru!

(Ponuda se odnosi na nakit koji imamo na stanju)

Budimpešta- 8 mart za samo 45 eura!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Special Price: 550 din

OR
Naruči telefonom:
011/406-1052

Quick Overview

Budimpešta- dan zaljubljenih i 8 mart

(2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* - autobusom)

  09.03. - 12.03.2017.

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

 

 

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi. Pođite sa nama u grad koji je pun iznenađenja.

 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD - BUDIMPEŠTA

Sastanak putnika u 23 h, polazak u 23:30 h iz Beograda  sa Velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašističke borbe).Iz Novog Sada polazak u 00:45h sa parking kod zeleznicke stanice-Lokomotive.  .Noćna  vožnja kroz Srbiju prema Mađarskoj.

2. dan BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela... Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom. U poslepodnevnim časovima /oko 14h/ smeštaj u hotel.U popodnevni časovima fakultativni odlazak do -po izboru putnika: Arena plaza, Ikea, šoping mol Arkad. Povratak u hotel.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Noćenje   

3. dan BUDIMPEŠTA- SENT ANDREJA -BUDIMPEŠTA

Doručak.Odlazak na  fakultativni izlet do Sent Andreje. Po dolasku obilazak Sent Andreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatović, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. Slobodno dan za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom .  Povratak u hotel .  Noćenje

4. dan BUDIMPEŠTA –TROPIKARIJUM - NOVI SAD-BEOGRAD                                                                                                          Doručak . Napuštanje hotela .Transfer do grada . Odlazak na fakultativni  izlet – tržni centar Campona i Tropikarijum, gde se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svetom tropskih predela . U 17.00h polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku i Srbiju  prema Novom Sadu / Beogradu. U ponoćnim časovima dolazak u Novi Sad i Beograd. ( Kraj usluga )

KRAJ PROGRAMA

Cena aranžmana – 69eur  Cena aranžmana uz kupljen kupon -  45 eur

doplata za 1/1 sobu 30  eur / jednokrevetna soba na upit

 

Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /        

  mesta se  određuju prema prijavi;

- smeštaj u hotelu  3*  na bazi 2 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;

- panoramsko razgledanje Budimpešte sa stručnim vodičem;

- usluge strucnog vodica,

- troškove organizacije putovanja.

 

Cene aranžmana ne obuhvata:

- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);

- međunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje  345 din po osobi

- ostale  individualne troškove.

Popusti: CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE SA SOPSTVENIM PREVOZOM SE UMANJUJE 10 EUR PO OSOBI

Način plaćanja:

-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko banke  na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

 

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )

- krstarenje Dunavom                                                                     15 eur

- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum              15 eur

- izlet do Sent Andreje                                                                      10 eur

- trzni centar Arena Plaza ili Arkad ili IKEA                                   7,5 eur

 

 

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:

* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.

* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.

* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

* Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Neki od hotela sa kojima saradjujemo su Berlin, Romai, Polush, Nap, ...Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Doručak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

 Hotel Poluš 3* se nalazi na Peštanskoj strani grada, udaljen je oko 8 km od centra Budimpešte. Zahvaljujući dobroj povezanosti gradskih linija do centra grada od hotela Poluš može se stići za manje od pola sata. Najlakši način da stignete do hotela su autobuske linije 173 i 73, idete do krajnje stanice Uj palota, koja je udaljena 3 min od hotela. Posebna pogodnost ovog hotela je blizina (300 metara) auto puta M3 koji je glavna arterija saobraćaja glavnog grada Mađarske.
Boravak u hotelu možete upotpuniti posetom Széchenyi kupatilima, zabavnom parku, Zoo vrtu i Trgu Heroja koji se nalaze 15 minuta od hotela i predstavljaju idealnu početnu tačku za obilazak grada. Hotel poseduje sopstveni parking.
Osoblje je hotela je izuzetno ljubazno i možete im se obratiti na nekoliko svetskih jezika. Gostima su na raspolaganju: 24 h recepcija, menjačnica, organizacija programa i obilaska grada, rent a car. Hotel je klimatiovan.Hotel raspolaže sa 139 soba, sve sobe u hotelu su dekorisane i prijatnog su ambijenta, poseduju kablovsku televiziju, telefonsku liniju i kupatila sa kadom ili tuš kabinom. Hotel se nalazi neposredno pored istoimenog šoing centra i 500 metara od Auija marketa, nejvećeg marketa te vrste u srednjoj Evropi. U šoping centru Poluš nalaze brojni butici i prodavnice, klizalište, multiplex bioskop, fitnes sala, igraonica i Tesco hiper market koji je otvoren 24h.
Hotelski sadržaji:
kuglana, bar, restoran, sauna,bazen, fitnes centar, sala za sastanke. Doručak je švedski sto.

 

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

                                                               

Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL

Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Devizni deo plaćate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti nakon dobijanja vaučera
 • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: +381 11 407 86 36 
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
 • Srećan put!
Detalji o prodavnici

U saradnji sa velikim svetskim tour operaterima, omogućavaju Vam da sa njima između ostalog proputujete celu Evropu, otkrijete tajne centralne i južne Amerike, Afrike i Azije kao i druge egzotične destinacije. Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivaju gotovo sve veće gradove u Srbiji. Takođe svoju delatnost razvijaju i u pravcu bavljenja nekretninama u inostranstvu.  U njihovoj agenciji možete rezervisati avio karte za ceo svet i to po najpovoljnijim cenama.
Poseduju sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje učiniće Vaš odmor još prijatnijim!

Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Јамајка
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!