Početna

0 proizvoda - 0 din
Nemate proizvoda u Vašoj korpi

0

Tel: 011/406-1052

Radno vreme radnim danima od 10 do 18 časova

Subotom od 10 do 14 časova

Telefoni : 011 406 1052

Beogradić - 5D Bioskop+2 žetona+dnevna ulaznica za najveći Zabavni Park!

Budi prvi koji će dodati recenziju za ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Regular Price: 700 din

Special Price: 350 din

Naruči telefonom:
011/406-1052

Quick Overview

350 din umesto 700 din za Dnevnu ulaznicu - veliki 3d Lavirint, Zamak na naduvavanje, Trambolinu + 2 žetona za vozić ili brodić,karting,košarku ili partiju air hokeja+ Karta za 5D Bioskop! Dobrdodošli u najveći Zabavni Park na Balkanu, dobrodošli u Beogradić!

Obradujte Vaše klince i klinceze i priuštite im nezaboravnu avanturu kroz lavirinte, trampoline, voziće, tobogane i mnoge druge atrakcije u Beogradiću! 

Više o sadržajima:

Brodići
Jezero za čamce je sigurno najzanimljivija zabava u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ. Čamce mogu voziti i odrasli i deca. Čamcima se lako upravlja u svim pravcima. Da bi došli do jezera morate proći kroz Zamak 3D LAVIRINT koji je po veličini i dekoraciji jedinstven.

Autići
Staza za vožnju ima atraktivne formule, motore, kvadove i traktore koji imaju svetlosne i zvučne efekte koji decu podsećaju na prave automobile. Automobile mogu voziti roditelji sa svojom decom,ili deca starija od 6 godina.

Dvorac
Dvorac na naduvavanje je odlična zabava za decu od 3 do 12 godina. Mnoštvo tobogana, prepreka, delova za provlačenje i penjanje ga čini zabavnim za decu. Njegova veličina i dizajn u obliku zamka ga čini nezaobilaznom stanicom za svu decu u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ.

Vozić
Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ.

3D Lavirint
Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.

Trampolina
Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

Aparati
Za decu i roditelje tu su i elektronski aparati vazdušni hokeji, koševi, udaraljke, hvataljke za lutke, električne klackalice i stoni fudbal.

U sklopu zabavnog parka / igraonice Beogradić se nalazi 5D bioskop sa velikim izborom filmova i neočekivanim efektima. Bioskop ima 6 mesta.
5D bioskop je dinamična, virtuelna zabava sa specijalnim efektima kao što su vetar, kiša, dim, sneg, vatra, baloni od sapunice. Simulator pokreta izaziva virtuelne senzacije kod gledaoca i čini da se osećaju kao da su u samom filmu.
Opremili smo naš bioskop najraznovrsnijim naslovima i različitim žanrovima. Ima tu za svakoga po nešto. Dogovorite se sa našim animatorima i saradnicima šta biste voleli da doživite, a oni će vam preporučiti odredjeni film. Verujte da smo i mi uživali u svakom od ukupno 150 naslova i tema. Ali to vam ne možemo prepričati, morate sami da doživite. I to samo kod nas u Beogradiću, u najvećem avantura parku u Beogradu.
Imamo najlepše bajke, divne priče o princezama i prijateljstvu, o predivnom svetu biljaka i vilenjaka.
Za avanturiste tu su filmovi o džungli i zakopanom blagu ili dinosaurusima.
Oni koji vole avanture u svemiru mogu uživati u intergalaktičkim letovima i zvezdanim avanturama.
Za najhrabrije smo spremili filmove strave i užasa.
Podjednako uživaju i roditelji i deca u ovom sadržaju jer smo vodili računa da ovo mesto bude zabava za celu porodicu.
Ovaj jedinstveni doživljaj u 5D bioskopu će vas za trenutak preseliti u neke nove svetove a deci probuditi maštu.

 

 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Dnevne karte se plaćaju samo za decu, ne i za roditelje
 • Informacije na tel: 060/33 53 504 
 • Radno vreme: radnim danima od 13 do 21h, vikendom od 10 do 21h .
 • Vaučere možete koristiti najkasnije do 24.05.2015.god
 • Uživajte u Beogradiću!
Additional Info
Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

March 13, 2015

Vanja Radosavljević: da li je za roditelje ulaz besplatan

Korpica: Ulaz za roditelje se ne plaća :)

 • Country:
 • Босна и Херцеговина
 • Канада
 • Јамајка
 • Srbija
 • Svakog dana nove ponude u vašem inboxu!